26 Mart 2013 Salı

Buradayımmm :)



    Sevgili Blogger Arkadaşlarım nasılsınız hepinizi sürekli izlemekteyim işe başladığım için dikişime ara vermek zorunda kaldım ama kimler neler nelerr yapmış hep gözüm üzerinizde :))  yorumlarımı sizlerden eksik etmeyeceğim  çok saolun sürekli olamadığım için mesaj atan arkadaşlarım  burdayım fakat birşey yapamaıyorum malesef eve gittiğimde kızımla eşimle ve ev işleriyle ugraşmaktan fırsatım olmuyor hiçbir şeye malesef  hepinize kolay gelsinnnnnn... :)))


11 Mart 2013 Pazartesi

Kızımın Yelek Pantalon Takımı

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız  birazcık ara vermek zorunda kaldım bloguma ama hepinizi çok özledim  bilgisayarımdaki problemden dolayı evimde nete giremiyordum annemden Bloglarını takip etmeye çalıştım çok fazla nette olmadığım için merak edip mesaj atan arkadaşlarım çok Teşekkür ederim.   Bu arada  dikişlerime devam ettim  ilk olarak kızıma yaptığım Takımı yayınlamak istedim.. Elbise Dikerim diye aldığım kot görünümlü yumuşak penye kumaşı her zamanki gibi kızımın kıyafetlerini kalıp kullanarak çıkardım dikiş işlemi bittiğinde çok sade görünümlü olduğunda güzel  gösterişli bir süsleme istiyordu aklımda hiç bir fikir yoktu Boncukçu Tolga Abimin yanında soluğu alınca ortaya bu süslemeler çıktı nasıl olmuş sizce ? 
Ütü ile yapıştırılan minik taşlar.

İlk olarak Hello Kitty  deseni hazır aldım  yapıştırma işlemi bitince onun yapışkanına tek tek taşları yapıştırarak ütü ile süsleme işlemime devam ettim.



Annemde otururken bu işlemimide bitirdim :))


Eve gelince hemen kızıma giydirdim resimlerini çektim :)

Çokk mutlu oluyor kuzum  Annem dikti deyip  sürekli benim ona diktiklerimden giymek istiyor :))

Dolabımıza bir Cicimiz daha eklenmiş olduuu :)))

Tekrar Görüşmek Üzere Sevgiyle Kalınnnn... :))

28 Şubat 2013 Perşembe

TADI DAMAĞIMDA kURABİYELER

Merhaba hanımlar  geçen gün arkadaşıma misafirliğe gittiğimizde çayın yanında  getirdiği kurabiyelerin tadı hala damağında daha önce bukadar lezzetli olanını yememiştim çok samimiyim . Dün akşamda benim misafirlerim vardı hemen aynısından bende yaptım  bayıldılar  inanki sizde yaptığınızda bana hak vereceksiniz. Sizlerle paylaşmak istedim. kesinlikle denemeye değer bir tarif..





MALZEMELER

3 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET MARGARİN
ALDIĞI KADAR NİŞASTA
1 ADET KABARTMA TOZU

ÜZERİ İÇİN
500 GRAMLIK SARELLE ÇİKOLATA
1 PAKET MISIR GEVREĞİ


YAPILIŞI
3 ADET YUMURTAYI KOMPLE KIRIYORUZ 1 SU BARDAĞI ŞEKER İLE İYİCE ÇIRPIYORUZ. ODA SICAKLIĞINDA ERİYEN MARGARİNİ DE KARIŞIMA EKLİYORUZ. KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLACAK KADAR NİŞASTA DÖKEREK YOĞURUYORUZ  ARADA  KABARTMA TOZUNU DA EKLİYORUZ. 180 DERECE 25 DK PİŞİYOR KURABİYELER.

FIRINDA ÇIKARINCA ÇOK AZ ILIMASINI BEKLİYORUZ BU SIRADA  ÇİKOLATAYI BENMARİ USÜLÜ ERİTİYORUZ KURABİYELERİ  ERİTİLEN ÇİKOLATAYA BULUYORUZ SONRA HEMEN MISIR GEVREĞİNE ATIYORUZ HERYERİNE YAPIŞACAK ŞEKİLDE.TEPSİYE DİZİYORUZ HEMEN BUZDOLABINA KOYUYORUZ SOGUYUNCA SERVİS YAPIYORUZ.,

NOT :  BUZDOLABINDA SAKLANIYOR BU KURABİYELER..


25 Şubat 2013 Pazartesi

Portakalın 2.Yaş Partisi


Yoğun bir haftanın sonunda doğum günümüzü de atlatmış olduk . Sevdiklerimizle birlikte kızımın 2. yaşınıda kutlamış olduk.  Zaman nekadar da hızlı geçiyormuş kızımı kucağıma ilk alışım sanki dün gibi aklımda ilk zamanları yaşadığımız iyi kötü günler ama şunu daha iyi anlıyorum ve herzaman annemede söylüyorum derler ya ; '' kendi evladın olunca herşeyi daha iyi anlayacak bizlere hak vereceksin '' gerçekten de öyleymiş gözünün içine bakıyoruz birşey olmasın diye Rabbim kızımızı bize ve sevdiklerine bağışlasın İyi ki Doğurmuşum :)) 


Hayatımın anlamı Babacığım...

Annecim ve Kızkardeşim

Portakal kızımın Portakal dayısı :))




Babamızda Mouse olduu ama doğacık çok mutluu bakıp gülüyor hep :))

İyi ki Doğmuş kızımız Mutluluk Sebebimiz...



Allah'ım inşallah hep böyle doğum günleri kutlamamızı nasip eder...

Mini Mouese Anne Ve kız Olduk bizz :))






22 Şubat 2013 Cuma

İLK DEKUPAJ DENEMELERİM =)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bu haftam o kadar yoğun geçiyorki  herşeyi parça parça yapabiliyorum  biraz orası biraz burası derken bitiyorlar nihayet .  Bu hafta dekupaj çalışmak istedim farklılık olsun  hemde değerlendirme amaçlı ama çok beğendim ben  hatta  biter bitmez  hediyeye bile gittiler :)  Kırmızı Süslemelei olanı görümceme   şişeyide teyzemin oğluna hediye ettim çok beğendiler en azından ellerimle özenle uğraştım ya daha mutlu oluyor insan. 
Pazar günü Kızımın 2 Yaş doğum günü  kutlaması var o kadar çok işim varki ama Blogumuda   boş bırakamıyorum =))  Nasıl olmuş  İlk denemelerim... 


Bunlar  Bitki Çaylarımın Teneke Kutuları  Şimdi ise Meyve Toz çaylarımın oldular =)

Salça Kutularımın değişimi =)

Buda Şampanya Şişemin son hali =)

Ateşli Kadehler =))))

Daha sonra salça kutularım gözüme çok sade gözüktü elimde olan süslemeri kullanarak canlandırdım . Ortada olan ise kızımın resmini kullanarak Dekupaj yaptım...



HERKESE İYİ HAFTA SONLARI  MUTLU KALINN =))

18 Şubat 2013 Pazartesi

Merhaba  Terzi Mankeni Blog arkadaşım beni mimlemiş daha yeni gördüğüm için hemen cevaplayayım dedim . Saolsun benide düşünmüş. Bakalım neler öğrenmek istiyormuş canım...


HOBİ VE FOBİLERİNİZ NELERDİR ?

Gelelim hobi konusunda en çok sevdiğim ilk olarak spora bayılıyorum kendimi çok zinde hissediyorum fakat şu sıralar sağlık konusundan yapamıyorum , ikinci olarak gezmek piknik deniz kum özellikle tatil :) yaz gelsin diye çok sabırsızlanıyorum . Ev içindeyken dikiş dikmek ve süslü püslü şeylerle uğraşmaya bayılırım Blogumda paylaştığım herşey severek yaptıklarımdır.

Fobi konusuna hiç gelmesek :) sürüngen hayvanların hepsinden korkarım  yazarken dahi ayağımı yerden kaldırıyorum istek dışı :)
Spor

Tatil =)

NE TARZ MÜZİK DİNLERSİNİZ ?

Genellikle slow müzikler herzaman ilk tercihim olmuştur ama ortamına görede değişir tabiki dans etmeyide çok severim geçen yaz bodrum tatilimizde hiç oturmadan 5 saat yabancı müzikte dans etmişim farkında olmuyor yorulmuyorum dans ederken.
Ayrıca gece yatarken kulaklığımı takar slow müzikle uyumaya bayılırım..



SON GÜNLERDE NASIL VAKİT GEÇİRİYORSUNUZ?

Kış olmasından dolayı çok fazla gezemiyoruz kızımı arada anneme bırakıp eşimle birlikte çıkıyoruz ama onunda olmasını istiyoruz hasta olmasındanda çok korkuyoruz evimde kızımla ilgileniyorum hobilerimle vakit öldürüyorum. Ve Bu aralar fazlasıyla hastane ile haşır neşir oldum.





HOBİLERİNİZ SİZİN İÇİN ÖNEMLİMİ . MESELA YANGINDA İLK KURTARILACAK LİSTESİNDEMİDİR ?  :)

Benim için elimden gelen yapabildiğim herşeye değer veririm ama çokta önemli değildir neden aynısını tekrar yapabilirim nede olsa  önemli olan aileme ve sevdiklerime birşey olmasın...




EN SON HANGİ FİLMİ İZLEDİNİZ VE KİTABI OKUDUNUZ ?

En son Gülmek için gittiğimiz Celal İle Ceren izledim daha sonrasında fragmanını çok beğendiğim bir film olmadı ama arkadaş önerisi olursa gidiyorum elbet. Kitap konusunda açıkcası çok fazla zaman harcayamıyorum :)  boş buldugum ilk vaktimi ev işleri ve hobilerim ama Moskof Cariye Hürrem kitabını arıyorum bulduğum ilk anda satın alacağım sabırsızlıkla okuyacağım..











HANGİ RENK ?
Tabiki Kırmızı giyim için. Ev için Siyah Beyaz.





















YAZ MI  KIŞ MI ?

Yazzzzzzzzzzz :)





BİLGİSAYARI AÇTIĞINIZDA İLK NE YAPARSINIZ ?
Facebook --> Blogum --> 10 Marifet  :))

         





BLOG AÇMAYA NASIL KARAR VERDİNİZ ?

Çocukluğumdan beri 10 marifet hastasıyımdır Bir çok şey yaptım sayesinde ama hiç paylaşımda bulunmamıştım Blog açmayada bende yaptıklarımı paylaşmak yorumlar almak istedim  iyiki açmışım sayesinde Biri Bitmeden Diğerini yapıyorum :)))


PAZAR GÜNLERİNİ SEVER MİSİNİZ ?

Pazar günleri benim için yazın güzeldir Severim ..




EN SIK TÜKETTİĞİNİZ KOZMETİK ÜRÜNÜ ?

Avon Pata Fondöten ve Viva







MUTLU KALIN TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE =)


Kocacığımın da Polar Takımı oldu Nihayet =)


Çokk şükür eşiminde takımı bitti :)  hemen giydi  ama kol için gri polarım tam yetmedi eşimde yelek olarak kullanayım daha sonrada kolları dikersin dedi giydi :)  kızımda resim çekileceğini görünce babasının bacaklarına sarıldı . Kızımında giydiği leopar taytınıda dün diktim üzerine bir bluz dikeceğim birlikte bittiğinde takım olarak paylaşımda bulunurum.



Sıcacık giysin Aşkım =) 

16 Şubat 2013 Cumartesi

Çapraz Çanta


Merhabalar Kız kardeşimin isteği üzerine  düz çapraz bir çanta diktim kumaşını kendisi seçti  elimde 2 çantalık kadar kumaşım daha var birini kendim için güzel yazlık bir çanta düşünüyorum çok rahatlıkla yıkanabilir olması güzel açık renk oldugundan çabuk kirlenebilir Hanımefendim  uykulu oldugu için  yüzünü saklıyor :) ama daha sonra güzel resimlerini çektireceği için söz verdi ..Güle Güle Kullansın Kardeşim  Sevgiyle Kalın .....