26 Mart 2013 Salı

Buradayımmm :)



    Sevgili Blogger Arkadaşlarım nasılsınız hepinizi sürekli izlemekteyim işe başladığım için dikişime ara vermek zorunda kaldım ama kimler neler nelerr yapmış hep gözüm üzerinizde :))  yorumlarımı sizlerden eksik etmeyeceğim  çok saolun sürekli olamadığım için mesaj atan arkadaşlarım  burdayım fakat birşey yapamaıyorum malesef eve gittiğimde kızımla eşimle ve ev işleriyle ugraşmaktan fırsatım olmuyor hiçbir şeye malesef  hepinize kolay gelsinnnnnn... :)))


11 Mart 2013 Pazartesi

Kızımın Yelek Pantalon Takımı

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız  birazcık ara vermek zorunda kaldım bloguma ama hepinizi çok özledim  bilgisayarımdaki problemden dolayı evimde nete giremiyordum annemden Bloglarını takip etmeye çalıştım çok fazla nette olmadığım için merak edip mesaj atan arkadaşlarım çok Teşekkür ederim.   Bu arada  dikişlerime devam ettim  ilk olarak kızıma yaptığım Takımı yayınlamak istedim.. Elbise Dikerim diye aldığım kot görünümlü yumuşak penye kumaşı her zamanki gibi kızımın kıyafetlerini kalıp kullanarak çıkardım dikiş işlemi bittiğinde çok sade görünümlü olduğunda güzel  gösterişli bir süsleme istiyordu aklımda hiç bir fikir yoktu Boncukçu Tolga Abimin yanında soluğu alınca ortaya bu süslemeler çıktı nasıl olmuş sizce ? 
Ütü ile yapıştırılan minik taşlar.

İlk olarak Hello Kitty  deseni hazır aldım  yapıştırma işlemi bitince onun yapışkanına tek tek taşları yapıştırarak ütü ile süsleme işlemime devam ettim.



Annemde otururken bu işlemimide bitirdim :))


Eve gelince hemen kızıma giydirdim resimlerini çektim :)

Çokk mutlu oluyor kuzum  Annem dikti deyip  sürekli benim ona diktiklerimden giymek istiyor :))

Dolabımıza bir Cicimiz daha eklenmiş olduuu :)))

Tekrar Görüşmek Üzere Sevgiyle Kalınnnn... :))