26 Mart 2013 Salı

Buradayımmm :)



    Sevgili Blogger Arkadaşlarım nasılsınız hepinizi sürekli izlemekteyim işe başladığım için dikişime ara vermek zorunda kaldım ama kimler neler nelerr yapmış hep gözüm üzerinizde :))  yorumlarımı sizlerden eksik etmeyeceğim  çok saolun sürekli olamadığım için mesaj atan arkadaşlarım  burdayım fakat birşey yapamaıyorum malesef eve gittiğimde kızımla eşimle ve ev işleriyle ugraşmaktan fırsatım olmuyor hiçbir şeye malesef  hepinize kolay gelsinnnnnn... :)))


8 yorum:

  1. selam canim, seni goremeyince ozluyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm gerçektenmi ya bak şimdi üzüldüm inanki gerçekten tamam söz arada boş bırakmayacagım yapacagım resimlerimi koyacagım teşekkür ederim öpüldüm.. :)))) BU ARADA ÇOK MUTLU OLDUGUMU BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM :)

      Sil
  2. ben de mutlu oldum canim :))))))))

    YanıtlaSil
  3. ben de diyorum nerede.benim bloğumda hala bir önceki postun var da.bu yazıyı şimdi bloğuna girince gördüm.bekliyoruz çalışmalarını.işinde de Allah kolaylıklar versin.

    YanıtlaSil
  4. nerelerdesin canim her gun girip bakiyorum da yoksun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım merhaba yaklaşık 15 gündür hastanede yatıyordum kızamık oldum çok ağır geçirdim hala kendimi toparlayabilmiş değilim ya annem bizde ya ben annemdeyim kızımla ilgileniyor zor zamanlardı :( saol nete girmeye çok halim kalmıyor ondan arada ziyaretlerinize geleceğim düzeldiğimde saol teşekkür ederim :)))

      Sil
  5. yeni blog acdim sonarustemova.blogcu.com bekliycem seni opdum

    YanıtlaSil
  6. uye oldum seni de beklerim kuzum :) hadi gel yaaa ozletdin kendini :)

    YanıtlaSil