18 Ocak 2013 Cuma

Vazgeçilmez Siyah...



       Öncelikle Tüm Hanımlara Selamlar  bütün bi hafta yavaş yavaş oyalanıp durduğum  bluzumu bitirdim nihayet :)  bu hafta sürekli bir yoğunlugum vardı nedense elim dikişe gidince üzerime bir ağırlık çöküyor sebepsiz anlam veremedim ilk defa bir işim bukadar uzun sürdü . Çok sevdiğim  iki şeyden ortak birşey çıkarmak istedim  siyah ve kadife.

Siyahın insana kattıgı hava bambaşka gibi geliyor bana üzerinede kadife gibi gösterişli bir kumaş olursa diyecek söz bulamam. Omuz başlarına bu sene çok moda olan  apoletlerden taktım , eteğimde düz dar pensli siyah jarse kumaştan içinede astar diktim  nasıl olmuş sizce ?





Bunlar çok hoşuma gidiyor ...






Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar :) hafta sonu gezmelerimizde giyip daha güzel bir ortamda resim çekilip paylaşacağım.  Sırada ne var bilmiyorum ama dün kumaş pazarından yine kumaş aldım baya hangisine gönlüm evet derse ona başlayacağım inşallah.. Yeni Tasarımlarımla tekrar görüşmek üzere . Hoşçakalın :)) 

21 yorum:

  1. Güzel olmuş canım güzel günlerde kullan inşallah :) siyahı bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hikmet hanımcım evet bayanların vazgeçilmezi :))

      Sil
  2. güle güle kullan duygu apoletlerle hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemin beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. ooooo bak bu da cok guzelmişşş ...gule gule gıy canım bende bayılıyorum kadıfeye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok saol kadife muhteşem bir kumaş evet haklısın görüşmek üzere tekrar teşekkür edrim

      Sil
  4. ellerine sağlık Duygu'cum :) çok yakışmış sana .

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşyakışmış ayrıca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler feyzacım begenmene sevindim . :)

      Sil
    2. Blogun neden görünmüyor feyza ?

      Sil
  6. canım bloğumun adresi feyzanincicieri.blogspottu.ben feyzanincicileri istiyordum.anlıyacağın başta yanlış yazmışım adresimi.düzelttim.şimdiki adresim
    http://feyzanincicileri.blogspot.com/
    yenisini ekle istersen

    YanıtlaSil
  7. siyah vazgeçilmezdir ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Bak işte ne kadar şey dikersen dik alırsan al hayatında en çok kullanacağın model bu tarz bluzlar :) Yani benim öyle , hele bir de süslemişsin apoletlerle ya ohoooo artık ben çıkarmazdım üstmden.. Hem şık hem kadifeyi seviyormuşsun gösterişli hem modaya uygun olmuş apolet kadife ikisi de gözde yine :) Çok çok güzel olmuş, üzerine güzel oturmuş, etek de desenini göremiyorum ama üzerine güzel oturduğunu kör göz bile görür :) Yani hem şık hem kullanışlı olmuşlar diye düşünüyorum. Bir de siyahlar ya giy düşünmeden her yerde her ortama gider :) Güle güle kullan her yerde mutlulukla giy kendi diktiklerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Çok saol şenaycım yaa inan şu blogu iyiki açmısım sizleri iyiki tanımışım sayenizde kendimi buldum ben yaa neler neler yapıorum kendime şaşırıyorum :)))) walla ben şıkır şıkır gösterişli şık ciciler giymeyi çok seviyorum mutlaka herbişeyimde parlaklık arıyorum napimm bende öleyim :) dediğin gibi bende bu aralar üzerimden çıkarmıyorum şimdi de çok şık degaje yaka bir kazak yapıyorum ince tirkiodan bu sipariş ama bitince hemen koyacagım yahu ben neymişim :)))))

      Sil
  9. Benimde dikmem gerek kadife bir elbise çok güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim Saolsın Dik dik durma alıştık biz bu dikiş işine durdruabilene aşk olsun diyorum =))

      Sil
  10. o apolet lerin yıkanma sorunu olmasa harikalar bende çoks eviyoruma am her seferinde makinemde bi parçaları kalıyoya ozaman söyleniyomda söyleniyorm :)

    çok hoş olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Canım ters çevirip yıkansada aynı sorunu veriyormu ?

      Sil