12 Ocak 2013 Cumartesi

DEKOR YASTIKLARIM

Arkadaşım tarafından hediye edlilen siyah kadife kumaşımla uzun zamandır yapmayı planladığım yastıklarımı bitirdim nihayet evime çok ayrı bir hava kattı bir yastığım bukadar bir değişime katkı sağlayacağını hiç düşünemezdim..halımın üzerine serdiğim polarlada koltuklarım yastıklarına kılıf diktim böyle daha havalı oldu.. 


2 yorum:

  1. peki o halının üzerine koyduğun polar kaymıyormu nasıl tutturdun süpürürken zor olmuyormu yoksa görünüş gayet güzel.Birde duygu şu yorum yazarken doğrulamayı kaldır lütfen :)

    YanıtlaSil
  2. Yasemincim poları bursa kumaş pazarından aldım annemede daha önce mertesi 5 tl aldık dediğin gibi kayma yapıyor ve tüy döküyordu benimkini 8 tl olandan aldım poları baya kalın eve gelince ilk işim poları yıkıyıp sonra kenarlarına hemen temiz bir dikiş attım ben yinede kaymaması iki ucundan lastik diktim halının altında kalıyor gözükmüyor) polara o açıdan süpürmede problem yaşamıyorum zaten saolsun kızım 2 günde bir yıkatıyor bana o poları =)) doğrulama nedir bilmiyorum ama araştırıcam şimdi malüm yeni blogculardanım sizlerden daha çokk şey öğreneceğim var :))

    YanıtlaSil