25 Ocak 2013 Cuma

Kırmızı Siyah Polar Takım

merhabalarrr  bakın yine kurtulamadım kocişimin banada dik derdinden =)  neden mi :)  aşkıma niyetle başladıgım polara babacıgım talip oldu rengini modelini çok beğendi sen yine dikersin dedi söz konusu Babacığım olunca akan sular durur bende ... Her diktiğim modelimde yeni birşey deniyorum öğreniyorum bu seferde kapişon ilk defa diktim :)  bakın bakalım beğenecekmisiniz....


Babacığımla kalıplarımız biraz uyuyor çok ısrar etmeme rağmen resim çektirmedi bende kendim giyindim çektim :)


Böyle bir takım eşime kızıma ve kendime  de dikmek istiyorum her yeni diktiklerim dahada güzel bir hal alıyor ..



 Hepinize kocaman kalbimden Öpücükler gönderiyorum.... :)



Kalan parça polarlardan kalıp ile kalpler kesmiştim  neye kullansam diye düşünüyorum...




 İşte böyleee :)  Biten polar takım   Sizce nasıl olmuşş. Kızıma bir üst çıkacak kadar kırmızı polarım kaldı şimdi onun kesimine başlayacağım bitince hemen paylaşırım. Sevgiyle kalın ....

32 yorum:

  1. ayy çok güzel olmuş Duygu'cuğum. Vallahi beni de aşka getireceksiniz siz. Böyle güzel işleri görünce dikişi derinleştiresim geliyor benim de:D ama hep lafta :) Ellerine sağlık. Süper olmuş.Mağazada satılanlardan işte ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çokk teşekkür ederim.. Gel aşka gell :) neden yapmıyorsun peki lafta kalıyor ?? walla bişey diyimi canım önceleri magazadan aldıgımız polarlar tüylenme diz izi ve aslada sıcak tutmuyordu nasıl polarlarsa anlamadım bunlar müthişler içinde sıcacık geziyorum evimde :))

      Sil
    2. havlu polara benziyorlar. Ben overlok makinem olmadığı için geri duruyorum biraz. Bir de çok fazla sıkıntıya gelen biri değilim, dikiş sabr işidir :) Siz yapın , biz begenelim, heveslenelim gitsin Ben'Ce canım :))
      Bu arada ara sıra güzel meleğinin resimlerini de paylaşsana :) Çok karakteristik bir yüzü ve saşları var. Maşallah . Rabb'im nazarlardan korusun ;)

      Sil
    3. Açıkcası kumaşların isimlerini pek bilmem ama baya kalınca güzel bir polar. :) bendede yok overlok sürfile çekiyorum kenarlarına Dikiş işi seviyorsanız eğer eğlence işi :) ben'Ce Öyle ... öyle olsun bakalım bizler yapalım sizlerde o güzel yorumlarınız esirgemeyinki dahada heyecanla dikelim :)) Portakalıma gelince Çok fazla nazar olayımız varda o açıdan çok paylaşmıyordum ama bir kaç gün içinde beğendiğim resimlerden paylaşırım canım ... ;)

      Sil
    4. canım benim. nazar olur tabii. :) Tatlılığından elbet. Okuyuverirsiniz, birşeycik olmaz. Benim tontoşuma da çok nazar değiyordu bebekken. Ama zaten en çok benim yüzümden nazar oluyordu. hahaha.
      Neyse konuyu kaynatmiim ben :) Duygu'cum tekrar ellerine ,kollarına , emeklerine sağlık diyorum. Veee dikip begendirmeye devam!

      Sil
    5. Evet dedigin gibi zaten evde iyiyizde disari cikinca sacindan dolayi cok dikkat ceken bir bebek benimkisi :-) oku oku dur zaten cokk tesekkur ederim . Ayni hizla dewam... :-) :-)

      Sil
  2. çok güzel olmuş duygucum güle güle kullansın artık baban boşuna dememişler kime niyet kime kısmet ne yaparsın artık biraz daha eşinin bana da bana da desemesine katlancan artık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tamda öyle oldu fatmacım pazartesi günü ilk işim kumaşçıdan polar almak :))

      Sil
  3. Canım güzel olmuş nasıl polar kullandın merak ettim eşimde seviyor polar kullanmayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım walla ben kumaşların isimleri bilmyorum inanki ama bursa kumaştan alıyorum polarlarımı öyle metresi 5 olanlardan almıyorum elime aldıgımda poları kalın olmasına bakıyorum kumaşta kendini gösteriyor zaten =) ama birdaha gittiğimde ögrenicem :)

      Sil
  4. burdan hiç dikildiği belli değil valla maşallah.sanki hazır almışın:) güle güle giyin ailecek:)

    YanıtlaSil
  5. sevgili duygu kocaman bir maşallah sana.harika olmuşçok beğendim.

    YanıtlaSil
  6. aaaaa harıkaaa olmusss...ellerıne saglıkkk hazır satılanlar kadar guzell ,,hatta cok daha guzell...dogrusu bayıldımm...

    YanıtlaSil
  7. merhaba,
    bende kocaelindeyim,9,5 ayık kızım var benimde aynı şekilde bende çalışıyordum olana kadar :)
    sen kocaelinin neresindesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba mervecim kocaeli izmit ben şubatta kızım 2 yaşına giriyor ben yarın işe başlıyorum :)) sen neresindensin

      Sil
    2. ben gebzedeyim ALLAH bağışlasın kızınızıda çok şeker :)

      Sil
  8. Duygucum tek kelimeyle harika olmuş.rengine ve duruşuna bayıldım doğrusu.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feyzacım saol canım. Yarın işe başlıyorum bu kadar sık dikemesemde yapacagım paylaşacagım ama hep takibinizde olacagım :))

      Sil
  9. harika olmus hayatim, ellerine saglik, saglikla giysin babacigin

    YanıtlaSil
  10. cok guzel olmus cani,ellerine saglik,bence cok zor is,ben de dikiyorum,amma boyle zor olanlari yok,sadelerini,opdum canim seni cok cok cok,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolasın canım buda zor değildki deneye deneye ögreniyorsun ...

      Sil
  11. Dikmemiş sanki satın almışsın hayran kaldım :)) eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. baban ağzının tadını biliyomuş kapmış hemen :) güle güle giysin, çok güzel ollmuş hazır gibi duruyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) öyle oldu biraz ama olsun yakıştı babacıgıma güle güle giysin...

      Sil
  13. merhaba duygu ellerine sağlık . arkadaşların dediği hazır gibi. kalıp olarak ne kullandın . bu arada bende izmittenim yenidoğanda oturuyorum.bloglarda dolaşırken ilk nereli diye bakıyorum. kocaeli izmit görünce çok seviniyorum. başarılarının devamını diliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülaycan merhaba canım ben herzaman kalıp olarak kendi kıyafetlerimizi kullanıyorum ayrıca bende yenidogan dogumluyum ama 20 yıldır yenikentte oturuyorum bende sen gibi izmitli görünce hosuma gidiyor neresindesin yenidoğanın ?

      Sil