12 Ocak 2013 Cumartesi

İlk Çanta Deneyimim Leopar

Merhaba Hanımlar bu Leopar Tay tüyünden yaptığım ilk çantam umarım beğenmişsinizdir.


BUDA MAKYAJ ÇANTAM ARTAN KUMAŞI DEĞERLENDİRMEK İSTEDİM.


Portakalımla gezmelerdeyizz...

10 yorum:

  1. O ne cici bir kız maşaallah .Artık ona da güzel ciciler dikersin. Ben Önce kızıma dikerek başlamıştım dikişe.Şimdi torunlara dikiyorum .
    bebekler için yaptıklarım da bu linkte
    http://eeebebek-nalan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan hanım çok saolun Bloguma ziyarette bulunup yorumlar yapıyorsunuz çok mutlu oluyorum inanın blogunuzaa bakacagım hemencecik bende sizin gibi olmayı umut ediyorum Allah nasip ederse Sevgiler :))

      Sil
  2. Amanıııınnnn portakal da nesi diyordum kuzunu gördüm anladım manasını :) Hakikaten de çok tatlıııı kızıl da değil tarifin gibi portakal gibiymiş kuzuuun :) Bayıldım canım Allah bağışlasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Şenaycım Tüm evlatlarımızı Allah ailelerine sevdiklerine bağışlasın Kuzucuklarımız onlar bizim =))

      Sil
  3. Maşallah kızına .çok tatlı gerçekten.Ben de kızıma bişeyler yapmak istiyorum .Nalan hanımın boğunu ziyaret edicem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Feyza hanım .. Bencede ziyaret etmelisin güzel hoş şeyler var ..

      Sil
  4. canım biraz alakasız olacak ama blogundaki sorun neydi?ben de 10 marifette bir şeyler paylaşmak istiyorum.sürekli bloğunuzun adını doğru yazın diyo.anlamadım.neden olabilir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımneden alaksız olsun sora sora ögreniyoruz hepimiz blogumdaki sorunum yerleşimi istediğim gibi yapamıyorum tüm bilgilerim arşiv listem vsvs herşeyi en alta koyuyordu bende bunu sevmiyordum düzelmiyorduda bir türlü bende sildim o blogumu yeni açtım senin 10 marifetteki sorununda büyük ihtimalle kendi sayfanı yayınlıyorsundur mesela benim blog adresim bu http://portakalveannesi.blogspot.com/ bu şekilde yayınlayacaksın bir kez daha dene bakalım cevabını bekliyorum . Görüşürüz canım

      Sil
    2. canım ben de blog adresimi böyle yazıyorum .anlamadım gitti.daha önce yayınlıyodu.şimdi olmuyo bi türlü.bir de oraya msj atayım bakalım.teşekkürler duygucum ilgin için.görüşmek üzere

      Sil
    3. anladım canım o zaman sen dediğin gibi 10 marifete bir mail gönder bakalım inşallah düzelir en yakın zamanda. Görüşürüz tatlım :)

      Sil