25 Ocak 2013 Cuma

Kırmızı Siyah Polar Takım

merhabalarrr  bakın yine kurtulamadım kocişimin banada dik derdinden =)  neden mi :)  aşkıma niyetle başladıgım polara babacıgım talip oldu rengini modelini çok beğendi sen yine dikersin dedi söz konusu Babacığım olunca akan sular durur bende ... Her diktiğim modelimde yeni birşey deniyorum öğreniyorum bu seferde kapişon ilk defa diktim :)  bakın bakalım beğenecekmisiniz....


Babacığımla kalıplarımız biraz uyuyor çok ısrar etmeme rağmen resim çektirmedi bende kendim giyindim çektim :)


Böyle bir takım eşime kızıma ve kendime  de dikmek istiyorum her yeni diktiklerim dahada güzel bir hal alıyor ..



 Hepinize kocaman kalbimden Öpücükler gönderiyorum.... :)



Kalan parça polarlardan kalıp ile kalpler kesmiştim  neye kullansam diye düşünüyorum...




 İşte böyleee :)  Biten polar takım   Sizce nasıl olmuşş. Kızıma bir üst çıkacak kadar kırmızı polarım kaldı şimdi onun kesimine başlayacağım bitince hemen paylaşırım. Sevgiyle kalın ....

24 Ocak 2013 Perşembe

Makyaj,Moda ve Bakım'a Dair...: İLK ÇEKİLİŞİMİN ŞANSLISINI ARIYORUM :)

Makyaj,Moda ve Bakım'a Dair...: İLK ÇEKİLİŞİMİN ŞANSLISINI ARIYORUM :): Çekilişimiz var Haanımmm..:) İlk çekilişimle karşınızdayım:) Size çok güzel şeyler hazırladım bakalım beğenecek misiniz:) Üst resimi...

Çift Taraflı Runner Yaptık...

Bu dikiş bize fena halde hastalık yapmış durumda sanırım elimiz boş kalmıyor  en kötüsüde ogünüm boş geçtiyse kendimi suçlu hissediyorum ve yine duramadık pazardan direk yengemin işyerine gittik kumaşlara bakarken dedim hadi al makası iğne iplik runner yapalım :)

Nasıl birşey yapsak diye konuşuyoruz.


İşyerimizde masa olmayınca malesef yerde kesim yapmak zorunda kaldık..
Bir ucundan yengem bir ucundan ben  gelin görümce kestik kumaşımızı.. =)


Farklı birşey yapmak ve dikiş izi olsun istemiyorduk.Çift taraflı olacağı için.

Vee süslemeler sonucu ta ta ta taaammmm :)


Buda diğer tarafı Canım yengem iyi güzel günlerde kullansın Çok zevkli bir Dikişti ...






Kumaşlarda Boğulmak =)

 Merhaba hamarat arkadaşlarım nasılsınız bugün sabahın 08:30 da henüz pazarcılar bile tezgahları yeni açıyorlarken soluğu orada alıverdim :) inanki okadar güzel kumaşlar vardı ki Şuanlık aldıklarım bunlar.Bugün kızkardeşim ve sevgili yengemle heryeri talan ettik. Bakalım neler yapmısız :))

Canım yengem ve ben =)
Günümü sizlerle paylaşmak istediğim için kız kardeşim bir kaç resim çekti ...


 En sevdiğim renktir bu mavi tonları neyapılabilir bilmiyorum henüz aklımda birşey yok ama kaçırmadan aldım hemen..

   


Masamıza Runner yapmak istiyorduk bunun için süslemelere bakıyoruz =)

Hmmm acaba bu ne derken habersizce çekilen resmim :)

ALDIĞIM KUMAŞLARDAN BAZILARI  ...







Bu güzelliklerden neler çıkacak acaba :)

Kırmızı olandan kız kardeşime mavi olandan ise kendime Yağmurluk dikeceğim :)

 Sonunda eşimin başımın etini yemesinden kurtulacağım polar bir takım yapacagım alt siyah üstü kırmızı kapişonlu çok güzel tasarım var aklıma bakalım nasıl olcak :))



Çok uygun fiyata buldugum bu kumaşlarımı Runner yapmayı düşünüyorum ...
Sevgili kızkardeşim ve yengem için çanta yapacağım bu kumaştan...










23 Ocak 2013 Çarşamba



Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı 
 

yuvanıza dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.





22 Ocak 2013 Salı

Degaje Yaka Bluz


 Merhaba Arkadaşlar geçen hafta kendim için aldığım kumaşlardan mavi siyah çizgili olanı   bir akşam misafirliğe gelen Arkadaşım beğenince kendisi için degaje yaka bir bluz dikmemi istedi kumaşı çok begenerek almıştım ama kıramadım sonucunda bu tarz kumaşları bulabilirim  arkadaşımdan daha değerli değil ya onun kalıbı benim vücuduma göre biraz daha minyondu benim bluzlarımdan birini giydi göz kararı ölçüsünü aldım :) pratik kesimle mantık yürüterek yaptım ilk defa bu tarz birşey diktim  sizce nasıl olmuş akşama oturmaya gittik ve siparişimizide verdik giydi cuk diye oturdu  çok beğendi  ben ondan daha mutlu oldum  kendi diktiğim birşeyin başkasının üzerinde görmek  çok güzel bir duyguymuş meğer :)  



DUYGU ERGÜL




 Normalde biraz uzun tunik tarzı ama dediğim gibi arkadaşımın kalıbı minyon oldugu için bluzu çok aşagıya çekemiyorum :)))






Kollarına kare taşlı bir düğme diktim çok sade birşey dikemiyorum mutlaka bir parıltı arıyorum :)




Bundan sonra ben kumaştan korkmuyorum onlar benden korksun hep olmaz yapamam diye ne kesiyor ne dikiyordum ama yapabiliyormuşum meğer :))  Yeni Bir model var aklımda oda ilk deneyim olacak  bakalım nasıl olacak şimdiden ne oldugunu söylemeyimki beceremem falan :))))))  tüm blogculara iyi çalışmalar  herkese kolay gelsinnn....



Rengarenk Boncuklu Bluzum...



     Merhaba Arkadaşlar geçen hafta almış olduğum kumaşlardan biriyle kendime farklı yakası çok hoş olan bir bluz diktim. Bu bluzumun kumaşını da yakasını da çok beğenerek aldım çok beğenerek te giyeceğim :) Bel kısmına yeleğimin kumaşından kalan  3 parça kesecek saç örgüsü örerek uçlarınada elimde olan boncuklardan geçirdim . Kızıma bir elbise çıkacak kadar kumaşım kaldı elimde  ve Süslü Yeleğimden artan kurdelam ile süsleyerek kızıma'da bir elbise dikeceğim anne kız bir giyineceğiz.  Dikişim bitince resim çekip koyacağım..











19 Ocak 2013 Cumartesi

Süslü Yeleğim...


  Merhabalar Hanımlar nasılsınız dün gece siyah kadife bluzumu bitirince hemen yeni aldıgım kumaşlarımdan hangisinden ne yapsam diye düşünüyordum  elim yine siyaha gitti :)
İlk olarak kazak dikmeyi düşünüyordum ama farklılık olsun istedim bu sefer tuniklerimin gömleklerimin üzerine kombinleyebileceğim yeleğimi dikmeye karar verdim  evdeki hırkamdan pratik kesim yaptım boyunu uzattım gögüs üstündende siyah agrafla tutturdum kenarlarınada süsleme kurdelayı diktim .



Kenarlara diktiğim kurdela üzerinde siyah boncular dikili iyiki almışım diyorum şimdi .. :)




Bu resim biraz bulanık çıkmış ama hoşuma gittiği için paylaşmak istedim siyah Triko kumaşım ve kurdelem elimde kaldı birşeyde kullanırım artık :)

 Kumaşımın desenide bu şekilde..


 Elimden bende yapıyorum birşeyler nasıl olmuş Peki Hanımlar ..




Ve Doğa'cım ile  hepinizi selamlıyor Mutlu Pazarlar diliyoruz..

18 Ocak 2013 Cuma

Vazgeçilmez Siyah...



       Öncelikle Tüm Hanımlara Selamlar  bütün bi hafta yavaş yavaş oyalanıp durduğum  bluzumu bitirdim nihayet :)  bu hafta sürekli bir yoğunlugum vardı nedense elim dikişe gidince üzerime bir ağırlık çöküyor sebepsiz anlam veremedim ilk defa bir işim bukadar uzun sürdü . Çok sevdiğim  iki şeyden ortak birşey çıkarmak istedim  siyah ve kadife.

Siyahın insana kattıgı hava bambaşka gibi geliyor bana üzerinede kadife gibi gösterişli bir kumaş olursa diyecek söz bulamam. Omuz başlarına bu sene çok moda olan  apoletlerden taktım , eteğimde düz dar pensli siyah jarse kumaştan içinede astar diktim  nasıl olmuş sizce ?





Bunlar çok hoşuma gidiyor ...






Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar :) hafta sonu gezmelerimizde giyip daha güzel bir ortamda resim çekilip paylaşacağım.  Sırada ne var bilmiyorum ama dün kumaş pazarından yine kumaş aldım baya hangisine gönlüm evet derse ona başlayacağım inşallah.. Yeni Tasarımlarımla tekrar görüşmek üzere . Hoşçakalın :))